Odds-analyse: England – USA

2

Vi tager nu hul på gruppe C's første kamp under dette VM. Kampen står mellem USA og England og set i fodboldtermer er det England der er storebroren her.

Krigen om uafhængighed er i dag kommet ned til kampen mellem England og USA. To hold der begge har gennemgået en enorm udvikling de seneste par år. USA gjorde det fortrinligt under Confederations Cup, hvor de gik hele vejen til finalen og måtte se sig besejret af Brasilien.

England har også været en generationsskifte igennem, spillere der var meget unge under sidste VM, har i mellem tiden blomstret til at blive verdensstjerne.

Blandt andet Wayne Rooney, Aaron Lennon, Ashley Young og Glen Johnson. Især Wayne Rooney bliver den store forskel set fra tidligere. Han er blevet til en af verdens allerbedste angribere og må i samme ombæring også ses som kandidat til topscorer titlen ved dette VM.

Personligt tror jeg ikke på USA har chancen i dag mod England. England skal fra første fløjt gå ud og vise deres favoritværdighed ved dette VM.

Og jeg ser ingen amerikanske midler der kan stoppe dem.  Men eftersom det er begge holds første kamp under dette VM, så må man også gå ud fra at begge spiller en stille og roligt tilbagetrukket kamp.

Begge hold har faktisk spillet pænt op til VM, med fine resultater i testkampene må man sige at begge hold i den grad er fit for fight, modsat Frankrig og Uruguay der i går begge præsteret langt under vanligt niveau.

Jeg forventer derfor en velspillet fodboldkamp, med chancer i begge ender, men dog med en engelsk sejr. Er du uenig i denne konklusion, så kan en USA sejr hentes til hele odds 7,50 hos Betsson.

Og for lige at samle op på de andre kampe, så er der ramt 2 ud af 3 spillet kampe, og TBP % ligger på 148 : ). Derfor har der været en ganske fin fortjeneste hvis du har fulgt alle odds-analyserne her på siden.

Odds: England sejr
Set til 1.53 hos Unibet.com

2 kommentarer

  1. Christian den

    Æv, Christian – den ramte du desværre ikke – jeg valgte ellers at tro på dig.
    Jeg valgte at trodse dig på Frankrig kampen og fik ret i en uafgjort – troede også på uafgjort i Argentina-Negeria men det fik du jo ret i Argentina sejr 🙂

    Er spændt på at følge dine kommende odds – hold os endelig opdateret løbende med dine TBP her under VM

    Christian

  2. Christian Toftegaard den

    Hej Christian – og lad mig i samme omgang lige rose dit ualmindelig flotte navn :-).

    Ja, desværre gik den ikke. Frankrig kampen havde jeg selv lidt splittet meninger om, jeg nævnte 0-0 som en mulighed, men valgte dog at tro på en smal 1-0 sejr, sådan skulle det dog ikke gå.

    Første odds analyser for dagens program er lagt op, og man må jo indrømme at Algeret – Slovenien og Serbien – Ghana ikke er de allermest spændende kampe, derfor kan man godt skabe lidt kunstig spænding ved at smide lidt håndører i det – husk dog at læs odds analysen inden ;-).

    Næste TBP opdatering kommer i aften, i samme omgang som Tyskland – Australien analysen.

    Held og lykke med dit spil!

Skriv en kommentar