Odds-analyse: England – Algeriet

0

England skal have revanche oven på et skuffende resultat mod USA. Algeriet søger også deres første sejr og første point ved denne slutrunde.

Først og fremmest vil jeg gerne udsende en undskyldning til alle jer trofaste læsere, grundet tekniske problemer har der ikke været optimal dækning på odds analyserne de seneste dage. Vi kører dog for fuld tryk efter aftenens kamp. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til dette, så skriv endelig i kommentarfeltet nedenfor denne analyse : ).

England fik 1-1 i første kamp mod USA, hvor de ellers viste noget af det flotte spil som folk regner med de levere. Men på et målmandsdrop af Robert Green blev kampen ændret noget så drastisk og det endte med at England måtte stille sig tilfredse med 1 point. I dag skal der mere eller mindre hentes 3 point, hvis man ikke vil sætte sig selv under pres.

Algeriet er ligeledes i farezonen, efter tabet mod Slovenien hvor der ligeledes var et målmandsdrop involveret i afgørelsen, skal Algeriet minimum have uafgjort for at holde håb i drømmene om videre kvalifikation.

Jeg forventer god offensiv fodbold i aften. England der vil frem på banen og vise deres sande kvaliteter, i en kamp hvor de er stor favoritter. Men samtidig er det mod et hold som skal have point for at overleve ved slutrunden. Så når der bliver taget hul på bylden, enten i form af England mål eller Algeriet mål, så starter strømmen. Algeriet vil satse med hele det tunge skyts for at få udligningen, mens hvis England kommer bagud, så vil der også blive pumpet bolde ind i boksen til tunge angribere som Heskey, Rooney og Crouch.

Derfor vil jeg mene at kampen kan ende med mange mål, jeg er dog ikke i tvivl om udfaldet. En engelsk sejr burde være det mest realistiske i aften.

Odds: England-sejr
Set til 1.28 hos bet365.com

Skriv en kommentar