Tamme England smed point igen

0

Det er ikke sjovt at være englænder for tiden. Efter pointtabet mod USA tidligere tabte men nu igen point, og denne gang mod upåagtede Algeriet. Det endte i en kedelig nullert.

Kampen mellem England og Algeriet startede overraskende lige med et algerisk mandskab der gik frisk til opgaven og et tydeligt nervøst engelsk mandskab.

De første mange minutter bød dog ikke på chancer af nævneværdig karakter, på nær et usikkert indgreb af den engelske keeper David James.

De første rigtige forsøg i kampen, var signeret af den farlige engelske midtbaneduo bestående af Steven Gerrard og Frank Lampard. Gerrard forsøgte sig med et noget tam forsøg lige uden for feltet, mens Lampard fik kampen hidtil største chance.Hans afslutning inde i feltet manglede dog den sidste kvalitet for at kunne passere den algirske keeper.

Uden store begivenheder yderligere kunne de to hold gå til pause efter en livløs og kedelig første halvleg, med Algeriet som hård modstander til de ellers så store engelske favoritter.

Ingen af holdene kom til anden halvleg med ændringer, og de samme 22 mand gik på banen til anden halvlegs start.

Et af Algeriets få forsøg kom efter et frispark efter godt 55 minutter spil, et forsøg der dog også manglede kvalitet, og ikke for alvor blev farligt.

Efter 62 minutter var et chip af Lennon efter en flot udfordring ved at blive rigtig farligt, men en algerisk forsvarsspiller fik afværget og vippet bolden ud til hjørnespark med det yderste af hovedet.

Med tyve minutter igen begyndte det at brænde på omkring det algirske mål, da først Heskey og dernæst Gerrard forsøgte sig. Dog blev det heller ikke i denne omgang til mål for englænderne, der dog begyndte at overtage kampen for alvor.

En kedelig anden halvleg blev fløjtet af efter tre minutters tillægstid, og med 0-0 er England presset til at vinde over gruppens førerhold Slovenien, hvis de skal videre fra gruppespillet. Det var en skuffende præstation af England, der ikke formåede at presse Algeriet betydeligt.

Kampens spillere:

England - Ashley Cole: I en kamp hvor det var meget svært at finde nogen som helst engelske lyspunkter gjorde Cole dog en fin figur af sig. Han gjorde ikke sig selv forlegen i defensiven, og skabte et par hjørnespark i den anden ende. Fin indsats af Cole, der dog ej heller ramte sit højeste niveau og faldt sammen med resten af det engelske mandskab.

Algeriet - Karim Ziani: Inden han blev skiftet ud var han kampens bedste spiller, og især i første halvleg var han en trussel mod det engelske mål. Han stod bag flere gode opspil og voldte den engelske defensiv store problemer. Fortjent kampens spiller.