Suarez sendte Uruguay videre

0

Uruguays stjernespiller, Luis Suarez, strålede endnu en gang, og denne gang med to fantastiske mål mod Sydkorea, som ellers havde chancen for at reducere.

Uruguay vil nyde deres første kvartfinalerunde i VM efter 40 år, efter det blev til en sejr på 2-1 mod Sydkorea, som endte med en andenplads i gruppe B. Det var noget af et brag på Port Elizabeth, hvor kampen blev spillet.

Allerede efter otte minutter sendte Luis Suarez bolden ind i nettet og gav Uruguay en 1-0-føring. Uruguay blev ved med at presse på, og søgte hele tiden efter det andet mål, men på trods af skud fra både Cavani og Forlan, kom bolden ikke i mål. Sydkorea spillede en meget defensiv første halvleg, grundet presset fra Uruguay, som således også kunne skabe store chancer. Første halvlegs resultat var 1-0 til Uruguay, som præsterede mere end Sydkorea, og gik mere op i det.

Anden halvleg startede i samme tempo, men denne gang var det Sydkorea, der spillede mere offensivt, hvilket gav et par trusler mod Uruguays mål. Fernando Muslera viste sig at være den rigtige målvogter, da han havde nogle perfekte redninger, blandt andet efter skud fra Park Chu-Young, som havde et godt skud fra godt og vel 25 meter.

Med 20 minutter tilbage af kampen reducerede Lee Chung-Yong med et hovedstød, hvor Fernando Muslera gik ud for at tage den, dog uden held.

I den sidste del af spillet begyndte Uruguay igen at komme ind i kampen, og et skud ude fra målfeltet af Luis Suarez ændrede stillingen til 2-1. Nu var Sydkorea presset til at reducere, og koreanerne gjorde alt hvad der skulle til, for at score et mål. Chu Young-Park fik chancen for at reducere til 2-2, men anføreren Lugano nåede at skyde bolden væk inden den gik i mål.

Ca. 30.500 tilskuere og fans var vidner til Uruguays sejr på 2-1 mod Sydkorea, og Uruguay har dermed sikret sig en plads i kvartfinalen.

Kampens spillere:

Uruguay – Luis Suarez: Han viste endnu engang at han var en vigtig spiller for landsholdet, og med to mål i ottendedelsfinalen sendte han Uruguay videre til kvartfinalen. Luis Suarez var mere end perfekt, og hans skud, pasninger og tæmninger gjorde intet umuligt for Ajax-spilleren.

Sydkorea – Chu Young-Park: Den sydkoreanske spiller, havde op til flere skud på mål, som enten blev afværget af keeperen eller forsvarsspillerne. Young-Park fordelte spillet, og han var især manden, der skabte det offensive spil i anden halvleg.