Video-referat: Paraguay – Japan

0

Kampen mellem Paraguay og Japan stod 0-0 i den ordinære samt forlængede spilletid, og derfor skulle parterne ud i straffesparkskonkurrence.

I tirsdagens ottendedelsfinale-kamp mellem Paraguay og Japan var de første 120 minutter meget jævnbyrdige, i en sådan grad, at de skulle ud i straffesparkskonkurrence, efter at de altså både havde spillet de 90 ordinære minutter og dernæst 30 minutters forlængede spilletid.

Edgar Barreto scorede først. Dernæst fik Yasuhito Endo udlignet. Lucas Barrios og Makoto Hasebe scorede for hvert sit hold.

Cristian Riveros scorede for Paraguay, mens Yuichi Komano fik en skurke-rolle, da han brændte. Herefter scorede Nelson Haedo Valdez, Keisuke Honda og til allersidst Oscar Cardozo for Paraguay, hvilket sikrede en 5-3-sejr til Paraguay.