Poulsens skadespause forlænget

0

AGF's Jakob Poulsen fik i dag et tilbageslag i kampen om at blive kampklar, så han kan spille sig endegyldigt ind i Danmarks VM-trup.

VM i Sydafrika bliver som bekendt afholdt til sommer, og Danmarks midtbaneprofil Jakob Poulsen håber, at han kan komme tilbage i topform hurtigt.

I dag fik AGF'eren dog en kedelig melding, da det stod klart, at han har fået et tilbageslag i sin ankelskade, hvilket holder ham ude i yderligere to uger.

"Det er selvfølgelig irriterende, at der er opstået komplikationer, men den risiko er der jo altid, når man genoptager træningen efter en længere pause. Det er dog positivt, at der hurtigt er blevet taget hånd om situationen med en blokade, og så må vi bare håbe på, at det løser problemet," udtaler Jakob Poulsen til AGF's hjemmeside.

"Det eneste, jeg har i tankerne lige nu, er at blive klar, og først når jeg står på træningsbanen igen, giver det mening at forholde sig til mine chancer i forhold til VM. Derfor har jeg i øjeblikket heller ikke yderligere kommentarer til min situation end denne."

Den 10. maj udtager landstræner Morten Olsen den endelige VM-landsholdstrup.

Skriv en kommentar