Schmeichel: Jeg er VM-værdig

0

Notts County-keeperen Kasper Schmeichel  vurderer, at han har færdigheder nok til at komme med til VM, hvor han kan blive en del af Danmarks VM-målmandstrio.

Førstevalget på målmandsposten Thomas Sørensen er ramt af en skade, og derfor kæmper han med tiden, hvilket åbner muligheden for andre alternativer til målmandsposterne i VM-sammenhæng.

Notts County-målmanden Kasper Schmeichel anser sig selv som et af emner, og han er også blevet rost til skyderne i Englands fjerdebedste række for sine præstationer af blandt andre klubbens manager.

"Det vil jeg da mene, at jeg er god nok til. Men jeg har slet ikke været udtaget til nogle landsholdstrupper, så jeg kan ikke se, at de skulle udtage mig, men kommer muligheden, vil jeg da gøre alt for at komme med. Men da jeg ikke har været involveret før, så ville det overraske mig, så tæt på VM," fortæller Kasper Schmeichel til Danmarks Radio.

Schmeichel er, på grund af Notts Counts økonomiske situation, blevet frigivet af sin kontrakt den 11. maj i år, hvorefter han altså kan skifte på en fri transfer.

Skriv en kommentar